☖  Δημητρακοπούλου 50, Κουκάκι  ☏   210 9236319

Όροι Αποστολής

Η PERLA DEL TANGO, πραγματοποιεί αποστολές express, με πρακτορεία μεταφορών, ταχυμεταφορές κλπ.

Ο χρόνος παράδοσης στις ευρωπαϊκές χώρες είναι 3-8 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που το προϊόν είναι έτοιμο για αποστολή.

Οι αποστολές με προορισμό εκτός Ευρώπης παραδίδονται μεταξύ 7-10 ημερών από τη στιγμή που το προϊόν είναι έτοιμο για αποστολή.

Η PERLA DEL TANGO θα εκδώσει ένα τιμολόγιο για τα αγορασθέντα προϊόντα που θα σταλεί με τα εμπορεύματα. Το τιμολόγιο εκδίδεται σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέχει ο πελάτης. Δεν είναι δυνατή η αλλαγή δεδομένων μετά την έκδοση του τιμολογίου.

Η παράδοση θα πραγματοποιηθεί χωρίς να οριστεί συγκεκριμένη ημέρα και ώρα και στη διεύθυνση που αναφέρεται στην αποστολή.

Εάν η πρώτη απόπειρα παράδοσης δεν είναι επιτυχής, ο μεταφορέας θα καλέσει τον αριθμό τηλεφώνου που αναγράφεται στα στοιχείαπου επισυνάπτονται στο δέμα.

Ο μεταφορέας θα προσπαθήσει δύο φορές να παραδώσει τα προϊόντα στη διεύθυνση που υποδεικνύει ο πελάτης. Σε περίπτωση που οι προσπάθειες αυτές δεν είναι επιτυχείς, τα προϊόντα θα αποθηκεύονται στην αποθήκη του μεταφορέα και θα είναι διαθέσιμα για παραλαβή από τον πελάτη, για διάστημα 5 (πέντε) εργάσιμων ημερών .

Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν παραλαμβάνονται από τον πελάτη εντός της ημερομηνίας που προαναφέρεται, η παραγγελία θα ακυρωθεί αυτόματα και τα προϊόντα θα επιστραφούν στη PERLA DEL TANGO. Η PERLA DEL TANGO θα επιστρέψει το ποσό που καταβλήθηκε για τα αγορασμένα προϊόντα, μείον όλα τα έξοδα που σχετίζονται με τη διαχείριση παραγγελιών, την αποστολή, και την αποστολή επιστροφής.

Σε περίπτωση που ένα πακέτο ή / και ένα προϊόν καταστραφεί κατά τη μεταφορά του, σαφώς ο πελάτης δικαιούται να αρνηθεί την παραλαβή των προϊόντων, τα οποία θα επιστραφούν στη PERLA DEL TANGO χωρίς επιπλέον χρέωση για τον πελάτη.

Μετά την υπογραφή του χαρτιού παραλαβής, ο πελάτης δεν μπορεί να παραπονεθεί για τις εξωτερικές συνθήκες των παραδοθέντων προϊόντων.