☖  Δημητρακοπούλου 50, Κουκάκι  ☏   210 9236319

Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να καταγγείλει τη σύμβαση αγοράς για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις ή ποινές, σύμφωνα με τις ακόλουθες διαδικασίες.

Το δικαίωμα αυτό εφαρμόζεται με την αποστολή συστημένης επιστολής συνοδευόμενη από την απόδειξη παραλαβής – εντός 2 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή των προϊόντων:

E-MAIL: sales@perladeltango.gr

TEL-no (+30) 210 7239605

 

Οι πελάτες δεν έχουν δικαίωμα επιστροφής για προϊόντα κατά παραγγελία ή σαφώς προσαρμοσμένα, ή προϊόντα που – λόγω της φύσης τους – δε μπορούν να επιστραφούν.

Η επιστολή θα πρέπει να αναφέρει την πρόθεση υπαναχώρησης από την αγορά και το προϊόν ή τα προϊόντα για τα οποία ζητάται να εφαρμοστεί η υπαναχώρηση, με το αντίστοιχο τιμολόγιο σε συνημμένο έγγραφο.

Στην περίπτωση αυτή που η υπαναχώρηση ζητείται μέσω γραπτής επικοινωνίας, τα προϊόντα επιστρέφονται εντός 5 (πέντε) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, με την επιστροφή προϊόντων στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
PERLA DEL TANGO

Βεΐκου 10, Αθήνα

Τ.Κ. 117 42

Ελλάδα

 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

• Το δικαίωμα εφαρμόζεται σε μεμονωμένα προϊόντα που αγοράζονται στο σύνολό τους.
• Τα επιστραφέντα προϊόντα δεν πρέπει να έχουν υποστεί ζημιά, ενώ πρέπει απαραιτήτως να μην έχουν αφαιρεθεί οι προστατευτικές μεμβράνες από τις σόλες ή να μην έχουν αποκολληθεί και επανατοποθετηθεί. Επομένως πρέπει να συσκευάζονται και πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική και πλήρη συσκευασία τους σε όλα τα μέρη τους(συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας και όλων των συνοδευτικών εγγράφων)
• Οποιαδήποτε αντικείμενα που έχουν τροποποιηθεί ή επισκευαστεί από εξωτερική υπηρεσία επισκευής δεν θα γίνονται δεκτά για επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή.
• Τα παπούτσια θα πρέπει να δοκιμάζονται σε μια επιφάνεια με μοκέτα και να φυλάσσονται στα ειδικά πουγκιά που τα συνοδεύουν έως ότου ο πελάτης είναι σίγουρος ότι θα τα κρατήσει. Οι επιστροφές που γίνονται χωρίς κουτί, σε κατεστραμμένο κουτί ή με σημάδια στη σόλα ή σε οποιοδήποτε μέρος του παπουτσιού, δε θα γίνονται αποδεκτές.
• Η αποστολή γίνεται με πλήρη ευθύνη των πελατών.

Εάν οι όροι επιστροφών έχουν τηρηθεί, η PERLA DEL TANGO θα επιστρέψει στον πελάτη το ποσό που ο δεύτερος έχει ήδη καταβάλει εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερών από την παραλαβή των αγορασθέντων αγαθών. Το επιστρεφόμενο ποσό αποκλείει το κόστος παραδόσεως των προϊόντων.

Οι τιμές και οι προωθητικές προσφορές που ισχύουν, είναι εκείνες που ισχύουν κατά την αγορά.

Σε περίπτωση μεταγενέστερης αγοράς ενός πανομοιότυπου προϊόντος ίδιου μεγέθους, μετά από μια νέα και πιο συμφέρουσα προσφορά, η PERLA DEL TANGO δε θα δεχθεί την επιστροφή του αντικειμένου με την υψηλότερη τιμή και θα επιστρέψει το ποσό που καταβλήθηκε για το αντικείμενο με τη χαμηλότερη τιμή, ακόμη και αν δεν έχει παρέλθει ακόμα η προθεσμία για την υποβολή αίτησης επιστροφής.